Rólunk

Kedves Utasunk!
 
Szeretettel köszöntjük weboldalunkon!
 
Irodáinkon keresztül eljuthat a világ minden tájára. Megbízható partnereinkkel együttműködve biztosítjuk utasaink kellemes időtöltését belföldön és külföldön egyaránt.
Oldalunkon kedvére válogathat Magyarország több utazásszervező ajánlata közül, itt mindig megtalálja a legfrissebb ajánlatokat.
Lehetőséget biztosítunk arra, hogy a legnagyobb kényelemben foglalja le utazását, akár otthonról, anélkül, hogy az utazási irodákat látogatná, hiszen itt mindent megtalál egy helyen.
 
Akciós és last minute útjainkat naponta frissítjük, így Ön egyszerre csaknem száz utazási iroda ajánlata közül válogathat. Irodáinkban megtalálhatók a szervező irodák katalógusai is, amelyet szívesen tovább adunk utasainknak. A szervező irodák "előfoglalási", "vásári", "last minute", stb. kedvezményei természetesen irodáinkban is azonos árakon foglalhatók.
 
Sok éves tapasztalatunk, az utasokkal való közvetlen viszonyunk garantálja, hogy Ön, az igényeinek és pénztárcájának legjobban megfelelő utazási ajánlatot találja meg oldalunkon, vagy kapja kézbe kollégáinktól.
Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is Utasaink között üdvözölhetjük.
 
Kellemes utazást és felejthetetlen élményeket kíván a
 
SUMMER TIME TRAVEL csapata